6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

VIDEO: Mačka ušla na koncert i totalno ukrala show. Oduševila je čak i muzičare

Najčitanije

Koliko se mačke i stanovnici Istanbula vole nije ništa novo. Mogu doći svuda, svi ih hrane i brinu o njima. Niko se neće naljutiti ako njegova mačka uđe u prodavnicu, ako zaspi u izlogu, visi oko nogu svojih gostiju … Svi koji su posetili ovaj prelepi grad znaju koliko se mačke tamo poštuju i dozvoljene su im stvari koje, nažalost, nisu dozvoljene.

Ali još je lepše videti da se niko zaista ne ljuti na mačke, šta god da rade. Gosti su već navikli na činjenicu da se, na primer, na koncertima koji se održavaju na otvorenom (ali i u koncertnim dvoranama) mačka uvek može pojaviti na sceni i potpuno ukrasti pažnju. Na nju se tada niko neće ljutiti, a najmanje muzičari.

Baš kao i snimak koji smo pronašli, na kojem jedna mačka apsolutno uživa u muzici koju čuje. Svima se dopala, niko nije ni pokušao da je otera, ali su je ostavili na miru. U stvari, kondukter rado komentira mačku pod nogama.Videvši ovaj divan suživot, čoveku je jako žao što to nije slučaj sa nama. Ali možda ovaj video nekoga inspiriše, pa nemojte izbacivati mačku koja pokušava da uđe u prodavnicu, frizerski salon ili poštu …

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje