6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

VIDEO: Mačka se vratila u pogrešan dom. Porodica ju je videla i njena reakcija je bila urnebesna

Najčitanije

Nećemo osuditi ovu mačku koja je postala pravi internet hit, jer su se mnogi slučajno vratili u pogrešnu kuću. Obično je ovo sponzorisao alkohol, pa ljudi imaju izgovor, ali ne znamo šta se tačno dogodilo ovoj mački i kako je završila u pogrešnoj kući. Još veći problem je što je uhvaćena: kada su je uvukli, pronašla ju je mačka koja živi u toj kući, njen čuvar i kamera njenog mobilnog telefona.

U videu vidimo zbunjenu mačku koja živi u toj kući i posmatra pripadnika svoje vrste koji čak i pomalo liči na nju. Prošla je kroz mačja vrata, ušla u kuhinju sa većim delom tela i stala. Domaća mačka ne radi ništa, iako joj izgled i položaj tela verovatno daju do znanja da je najbolje odmah otići. Došljak šokirano posmatra vlasnika kuće, koji sve snima, a zatim se polako, korak po korak, povlači iz kuhinje.

Snimak je urnebesan i na TikToku, gde je prvobitno podeljen, izazvao je brojne komentare. Mačkama je pogled na mačku dok se izvlači iz kuće mnogima smešan, dok se drugi šale da je pokušala da uđe u tuđu kuću, a zatim shvatila da je kriva. Drugi nagađaju da to nije tako, ali ona je videla vrata i odlučila da istraži kuću, ali je naišla na neočekivanu komisiju za dobrodošlicu, pa se povukla.

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje