7.6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

VIDEO: Kako tačno izgleda kada devojka dobije psa i ludo se zaljubi u njega? Baš kao na ovoj sjajnoj skici

Najčitanije

Svi se slažemo da je engleski humor odličan, ali ovog puta nisu morali da preteraju. Junaci kratkog videa koji je objavio BBC One su dečak, devojčica i pas. Svi vlasnici pasa mogu se složiti da je to, u stvari, pomalo i istina. Zar svi ne govorimo svom psu koliko ga volimo, i to govorimo svom partneru nekako usput, sa manje nežnosti u glasu? Upravo to radi devojka koju vidimo na videu.

Priča se nastavlja, naravno. Nakon te ljubavne izjave, dečko se vraća kući i ispostavilo se da večera koju je planirao da spremi sebi i devojci više ne postoji. Kuhalo se i jelo – ali to je već učinila njegova voljena i mala Piksi, kako se zove njihov ljubimac.

U sledećoj sceni dečak odlazi na spavanje na kauč jer su mu devojka i Piksi u krevetu, a mogao bi i da smeta malom, a onda vidimo kako se nežno obraća psu, dok se dečaku samo kaže da ode i ne zaboravite da operete sudove.

Zato se ne čudimo kada na kraju zaključi da nije prehlađen, već ima alergijsku reakciju na psa. Devojka ga je tužno gledala, usne su joj drhtale.

– Onda je to to. Mnogo mi je žao – kaže ona, na šta on odgovara da mu je i njemu žao, misleći da će se rešiti Piksija. Ali ne završava se tako.

 

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje