6 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

Usisivač koji se pretvara u sto ili stolicu od plute visoke 45 centimetara

Najčitanije

Ovaj konceptualni uređaj koji dolazi iz studije Superorganismus ističe predlog ponovne upotrebe

Videli smo sve vrste transformacija u domaćinstvu, ali to je na potpuno novom nivou. Usisivač koji nakon posla postane veoma lep sto, priznajete da ste pomalo fascinirani ovom idejom. I što je još zanimljivije, ovaj svestrani sto je potpuno u trendu, napravljen od plute, koja je održiv materijal.

Tržište je preplavljeno usisivačima, bežičnim, bez vreća, sa kesama, sa vodom i bez vode. Uvek se traže načini da se usisivači bolje uklope u savremene enterijere i održiv način života. Mnogi od njih su apsolutno čudni sa različitim tehnološkim postavkama, drugi su apsolutno tihi i, naravno, ne ostavljaju nikakvo smeće iza sebe. Ali, nažalost, nakon upotrebe, sve ih treba negde složiti jer čišćenjem kuće njihova uloga prestaje.

Ovaj konceptualni uređaj koji dolazi iz studije Superorganismus ističe predlog ponovne upotrebe. Kada se ne koristi za predviđenu namenu čišćenja, čitav uređaj se može uvući u cilindrično telo koje zatim funkcioniše kao nameštaj. Odlična ideja, zar ne?

Ovaj intrigantan koncept usisivača nije samo svestran u dizajnu, već je i održiv. Skladišni deo usisivača napravljen je od plute, koja je biorazgradiva i unosi toplu atmosferu u dom. Vakuumske cevi i drugi delovi dizajnirani su za skladištenje u omotu od plute koji zatim uredno pokriva poklopac. Mogućnost skrivanja čitavog uređaja izvan vidokruga štedi dragoceni prostor kod kuće, što je uvek dobrodošlo.

Visine oko 45 cm, može se koristiti kod kuće kao dodatni komad nameštaja, na primer kao pomoćni sto ili čak kao stolica. Delovi sa unutrašnje strane konstrukcije, osim vakuumskog motora, napravljeni su od biorazgradive plastike. Otvor ovog kontejnera za skladištenje zatvoren je uklonjivim zatamnjenim poklopcima, što mu omogućava da se koristi kao stolica u jednoj konfiguraciji. Radi funkcionalnosti usisivača, to je cilindrični model bez kese koji se može koristiti za opsežno čišćenje, a zatim zapakovati i nabaviti za drugu namenu.

 

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje