6 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

Tradicionalni tapeti se vraćaju na scenu i sada su mnogo zanimljiviji

Najčitanije

Toile se tradicionalno odnosi na ilustrovanu pastoralnu scenu u monohromatskim bojama

Došlo je vreme za sve ove cvetne printove i listove dlana kako bi se napravio prostor za novi veoma zanimljiv trend! Toile, odnosno laneno slikarski platno, jedan od najklasičnijih i naj tradicionalnijih uzoraka, sada je ponovo u modi i kako stručnjaci predviđaju biće veliki trend krajem ove i početkom 2022. godine. Ako se do sada niste sreli, Toile (koji se bukvalno prevodi sa francuskog kao „laneno platno“) tradicionalno se odnosi na ilustrovanu pastoralnu scenu u monohromatskim bojama. „Toiles“ su poslednjih godina postali malo popularniji, možda pre svega 2012. godine kada je Flavor Paper lansirao svoj Bruklin Toile, koji je dizajnirao Bisti Boj Majk Dajmond.

Nadovezajući se na ovu ideju, danas, za svoju prvu kolekciju kućnih dekora, Jelp pokreće asortiman modernih Toilesa u partnerstvu sa Chasing Paper-om: tri tapeta koja prikazuju skice ikoničnih malih biznisa u tri grada – Njujorku, San Francisku i Ostinu.

Grafička dizajnerka i ilustratorka Amanda Đufr iz Imene Njujork, koja potpisuje dizajn, napravila je displej na kojem se za svaki grad ponavlja ukupno oko 12 kompanija; među njima su Waterloo Records u Ostinu, Jaht klub Liholiho u San Francisku i Books su Magic u Bruklinu. Svaki dizajn dolazi u tri boje: crno-beloj, crveno-beloj i sivo-plavoj boji, a biće dostupan i kao tradicionalni proizvodi i kao tapete za lepljenje.

Ako viđanje vašeg grada ili omiljenog mesta nije dovoljan razlog da odaberete ovu kolekciju, Jelp takođe nagrađuje prvih 30 ljudi koji kupuju tapete poklon-karticom od 500 dolara kako bi pokrili troškove instalacije. Još bolje, svi Jelp doprinosi, kao i deo prihoda Chasing Paper-a, biće vraćeni da podrže lokalna preduzeća kroz donacije neprofitnim organizacijama koje podržavaju preduzetnike u svakom od istaknutih gradova.

Posteri Yelp x Chasing Paper dostupni su za kupovinu od danas po ceni od 40 dolara za prenosive tapete jačine 60 centimetara x 120 cm i 90 dolara za tradicionalne tapete jačine 60 cm x 240 cm. Kolekcija je ograničeno izdanje, zato je nabavite pre nego što nestane.

(Jutarnji)

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje