7.6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

Postavila je kameru i snimila šta njeni ljubimci rade dok spava. Kakav noćni život imaju!

Najčitanije

Mnogi novi negovatelji mačaka često razmišljaju, gledajući ih kako po ceo dan spavaju u snu pravednika, od čega su toliko umorni? Ne bude se noću, pa verovatno i spavaju. Neki čak znaju da potraže na Google -u da provere da li je zaista normalno da njihov ljubimac tako čvrsto spava toliko dugo.

Sve ovo pokazuje da žive u lepom i blaženom neznanju vezanom za tajni noćni život svojih ljubimaca. Taj zaista postoji, prema postu sa Facebook profila Colea i Marmelade, koji kuću dele sa još nekoliko mačaka. Naime, njihov vlasnik opremio je dom kamerama i snimio šta joj kućni ljubimci rade pod nosom. Postoje sve vrste radnji: od skakanja, trčanja po kući, igranja … Svakako iza mačaka ima živahnih noći i jasno je zašto su tako umorne.

Vlasnica je ispod videa napisala da konačno razume zašto njeni ljubimci spavaju po ceo dan. Video je pregledan više od 67.000 puta, a komentatori su napisali da su oduševljeni onim što se dešava noću, ali da su nakon snimka posumnjali da se isto dešava i u njihovoj kući.

(Jutarnji)

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje