7.6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

Pevač svog mačka naučio je da peva duete: „Peva sve osim jednog benda, tu ne pušta čak ni mijaukanje“

Najčitanije

Profesionalni pevač i svestrani zabavljač, 38-godišnji Danni Hall iz Maccsfielda u Velikoj Britaniji takođe je postao internet senzacija sa svojim mačkom Tinkerom. Danni je naučio bengalsku mačku da se ljulja na određenim mestima u horu svetskih hitova. Hall peva svoj deo, naglo ćuti, a mačka ovo tumači kao znak da je na njemu red i – glasno mijauče u ritmu. Slušajte muzičke aranžmane Dannija i Tinkera.

Oni su obradili hitove poput megapopularnog Vatermellon Sugar Harrija Stilesa, kultni hit Eurithimcs Sveet Dreams, a rođendanske pesme nisu im strane. Ipak, mačka odbija da peva hitove nekada popularnog britanskog dečačkog benda Take That, u kojem je svojevremeno nastupao i pevač Robbie Villiams. Zanimljivo je da njen vlasnik zarađuje deo svojih prihoda samo pevajući vokal Jasona Orangea u bendu Take That „tribute“. Osim što peva u „tribute“ bendu, Hall je i televizijska ličnost.

Nastupao je u rijaliti stanici ITV, a ima još jednu veštinu – magiju. Svoju magičnu tačku izveo je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i dobio je priliku da nastupi na dodeli nagrada Brit, za McDonald’s, Harrods i Disnei. Ali izgleda da će mu ipak doneti planetarnu slavu – duet sa mačkom Tinkerom.

Oni su obrađivali hitove poput megapopularnog Vatermellon Sugar Harrija Stilesa, kultni hit Eurithimcs Sveet Dreams, a rođendanske pesme nisu im strane.

Ipak, mačka odbija da peva hitove nekada popularnog britanskog dečačkog benda Take That, u kojem je svojevremeno nastupao i pevač Robbie Villiams. Zanimljivo je da njegov vlasnik zarađuje deo svojih prihoda samo pevajući vokal Jasona Orangea u bendu Take That „tribute“.

Osim što peva u „tribute“ bendu, Hall je i televizijska ličnost. Nastupao je u rijaliti stanici ITV, a ima još jednu veštinu – magiju.

Svoju magičnu tačku izveo je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, a takođe je dobio priliku da nastupi na dodeli nagrada Brit, za McDonald’s, Harrods i Disnei.

Ali izgleda da će mu ipak doneti planetarnu slavu – duet sa mačkom Tinkerom.

(Jutarnji)

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje