7.6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

Koje tajne krije ‘crna sveska’ Marine Tucaković: ‘Pevači joj ostali dužni 90.000 evra!’

Najčitanije

Autorka pop hitova Marina Tucaković sahranjena je u Beogradu sa sinom Milošem, a iza nje, sudeći po natpisima pink.rs, prašina tek „počinje da se diže“.

Navode da je Tucaković, kada je saznala da ima rak i počela da se bori za sopstveni život, odustala od namere da joj naplati sve pevačeve dugove.

Ipak, iza nje je bila sveska u kojoj je sve bilo zapisano i ko je koju pesmu kupio od nje, ko je platio na rate, a ko još nije platio.

Iako joj je novac zaista bio potreban za lečenje, Marina Tucaković nije „jurila“ dužnike, ali njen sin Milan Radulović Laca navodno nema nameru da bude velikodušan, piše Svet.

Upućeni izvor rekao je za pink.rs sledeće:

„Marina je bila vrlo pažljiva kome je prodala koje tekstove, godinama je sve zapisivala, skoro otkako je počela da piše pesme.

Za ovu beležnicu znaju i njen suprug Futa i sin Laća, a kako čujem, njen sin nikome ne želi da oprosti ni dinar, jer zna koliko je Marinu zabolelo što je nisu poštovali kada joj je to bilo najvažnije , nisu ni zvali da pitaju kako je …

Nervirali su je ovi dugovi, nije razumela kako se neko bez stida može pretvarati da je blesav. Napisala je ozbiljne hitove, na kojima su svi ovi pevači skupili mnogo novca, a ostali su joj dužni.

Čim se sve malo smiri, Laća će otvoriti beležnicu, tužiće se sve zvezde koje odbiju da plate dugove.

Ovo bi moglo biti neugodno za veliki broj pevača, jer je spreman da sve predstavi javno. Ukupan dug je preko 90.000 evra.

– Koliko ja znam, jedna popularna folk pevačica ostala je ozbiljno dužna i Marina ga je dugo ganjala, a postoji i pevačica koja joj je uzela čak četiri pesme, od kojih su dve ozbiljne hitove i nikada nisu plaćene – rekao je izvor blizak porodici Marina.

– Marina je napisala testament, čini mi se pre godinu dana, htela je mirno da ode. Ne znam detalje, njeno zaveštanje muzičkih dela uključeno je u testament – dodao je izvor.

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje