7.6 C
Belgrade
četvrtak, 2 decembra, 2021

Kako kvalitetno provesti zajedničko vreme? KOKO cardboards donosi kolekciju Uradi sam kostima

Najčitanije

Ovaj brend, pored pažljivo odabranih recikliranih materijala, nudi deci i roditeljima proizvode proizvedene u Poljskoj

Mnoga deca maštaju da jednog dana postanu astronauti, neke privlači pomisao da bi samo na jedan dan mogle da budu šumske vile i princeze, kraljevi ili kraljice i da će bar na trenutak videti najlepšeg jednoroga ili prošetati u šume pored zastrašujućeg T-reka.

Za neprocenjive trenutke

Dizajnirani da provedu što više lepih trenutaka zajedno u porodici i posvete se onome što je oduvek bilo najvažnije, proizvodi ekološkog brenda KOKO kartoni su napravljeni od recikliranog kartona sa neograničenim mogućnostima za igru, uz samo malo mašte. . Poljski brend KOKO kartoni pružiće roditeljima i deci najbolju zabavu uz igračke i komplete „Uradi sam“, ali i veoma važnu poruku.

Manje je više, poruka je ovog brenda koji sa pažljivo odabranim recikliranim materijalima deci i roditeljima nudi proizvode proizvedene u Poljskoj, kombinaciju tradicionalne proizvodnje sa savremenim mašinama. Ideja je jednostavna i genijalna – da svojom maštom oživite jednostavan komad recikliranog kartona.

Učimo od malih nogu

Dečja mašta je razlog mnogih neprocenjivih uspomena iz detinjstva koje gotovo svako od nas ima. Svaka igrica je za dete posebna, a one koje mogu da naprave sami ili uz pomoć roditelja imaju još veću, neprocenjivu vrednost. Deca najviše uče od svojih roditelja, a KOKO kartoni podstiču pozitivne promene koje će uticati na planetu i istovremeno zadovoljiti dečiju potrebu za igrom.

I dok će starija deca verovatno želeti da sama bruse i pokažu svoje umeće, oni nešto mlađi će sa roditeljima korak po korak pratiti uputstva i uspešno sklapati sve delove. Svaki proizvod se može dodatno personalizovati vašom omiljenom bojom ili ukrasom po želji i tako će svaki od njih postati jedinstven za dete. Osećaj ponosa kada postanu avanturista, sirena ili nešto o čemu sanjaju kada zatvore oči zauvek će biti deo njihovog života i uspomena koje će se rado sećati kada odrastu.

 

Još članaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednje